Želite se aktivirati u svijetu Goa? Javite nam se!

Igranje Goa uvijek je zanimljivije u društvu. Mi trebamo jedni druge, baš kao što crni kamenčići trebaju bijele. Od naših suparnika učimo, spram njih potvrđujemo vlastite dosege, u zajedništvu stvaramo trenutke koji nas oplemenjuju. Budući da zajedničko druženje na neki način treba organizirati i oblikovati, odlučili smo pružiti potporu onima koji pomišljaju kako to ostvariti.

00 Stranica 01

Krenuvši od 2000. godine, organizirali smo tri značajna edukacijska projekta u osnovnim školama i gradskim knjižnicama. Go se intenzivno igrao u pet osnovnih škola Velike Gorice od 2000 do 2006 godine, u Knjižnicama grada Zagreba od 2004 do 2007, te u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić u Karlovcu od 2003 do 2013 godine. Ovi projekti se u manjem omjeru i dalje nastavljaju, uz nova mjesta i organizacijske načine druženja, poput Šah i Go grupe u Osnovnoj školi Alojzija Stepinca u Zagrebu.

00 Stranica 02

Ovim putem želimo podijeliti svoja iskustva sa onima koji pomišljaju organizirati aktivnost Goa u svojim ustanovama. Oblikom jednostavne platforme dopisnom listom elektronske pošte pružili bi vam osnovne pisane materijale koji bi ocrtali kako voditi radionicu i što možete očekivati. Za one koji se odluče za ozbiljniji pristup željeli bismo ostvariti izravniju potporu kroz intenzivniju komunikaciju i praćenje rada grupe.

00 Stranica 03

Kako biste pristupili ovim sadržajima samo nam se obratite na niže navedenu adresu elektronske pošte. Zamolili bismo vas i da nam naznačite želite li sudjelovati u jednom od ova dva oblika suradnje.
Imate li dodatnih pitanja, slobodno ih postavite na adresu:
skole@higou.hr

Tags:, ,

Leave a Reply